پیام آذری

آخرين مطالب

درس‌های رمضانی امام خامنه‌ای 8|ماه تسهیل حرکت به سمت خدا اقتصادی

درس‌های رمضانی امام خامنه‌ای 8|ماه تسهیل حرکت به سمت خدا
  بزرگنمايي:

پیام آذری - حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حرکت به سمت خدا را در ماه مبارک رمضان آسان‌تر از همیشه عنوان می‌کنند. - اخبار حوزه امام و رهبری -
به گزارش گروه امام و رهبری خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی یکم فروردین 1369 در جریان دیدار با مسئولان کشوری و لشکری، دو جاده موازی را در زندگی انسان متصور دانسته و در این زمینه می‌فرمایند: «زندگى انسان دائماً بر روى دو جادّه‌ى موازى است: یک جادّه آن است که روندگان روى آن جادّه دائم دارند به سمت بالا می‌روند؛ جادّه‌ى دیگر آن راهى است، آن جادّه‌اى است که روندگان آن دارند به طرف سِفل،(6) به طرف پایین، به طرف درّه، به طرف جهنّم حرکت می‌کنند.
این دو جادّه در کنار همند، موازى با یکدیگرند، خطّ سِیر این دو جادّه کاملاً مثل هم است. آنهایى که دارند به طرف سقوط و نزول و سِفل حرکت می‌کنند، از همان جایى دور می‌شوند که پویندگان آن جادّه‌ى دیگر دارند به آنجا نزدیک می‌شوند؛ از خدا دور می‌شوند، به شیطان و به دوزخ نزدیک می‌شوند. آن کسانى که دارند به طرف عِلو،(7) به ‌طرف بالا، به‌ طرف تعالى، به سمت نور، به سمت خدا، به سمت توحید و نزاهت(8) اخلاقى و طهارت جان حرکت می‌کنند، از همان جایى دارند دور می‌شوند و فاصله می‌گیرند که آن گروه دیگر دارند به سمت آن سقوط می‌کنند.»درس‌های رمضانی امام خامنه‌ای 7 | فرصت بازنگری در اشتباهات ایشان در ادامه ضمن اشاره به اینکه کسى که به سمت خدا حرکت می‌کند، راه او نزدیک است، می‌فرمایند: «این دو جادّه در طول مسیر با یکدیگر همسایه‌اند و حرکتِ از یکى به آن دیگرى، در کمال آسانى است. راه، راه نزدیکى است؛ اگر ما که خداى ناکرده داریم در جادّه‌ى دوّم حرکت می‌کنیم و از لحاظ اخلاق نفسانى و شخصى به سمت پایین می‌رویم، اراده کنیم که وارد آن جادّه‌ى دیگر بشویم و به سمت بالا و تعالى حرکت کنیم، در هر آنى این کار میسور است؛ وَ اَنَّ الرّاحِلَ اِلَیکَ قَریبُ المَسافَه.(9) کسى که به سمت خدا حرکت می‌کند، راه او نزدیک است. [اگر] بخواهیم وارد راه خدا بشویم، مسافتِ بسیار نزدیکى است؛ از این جادّه‌اى که اهل آن دارند به سمت سقوط و به سمت پایین می‌روند یک قدم بردارید، وارد آن جادّه‌اى می‌شویم که اهل آن دارند شتاب می‌کنند به سمت سعادت ابدى، به سمت نور، به سمت جایگاه صدّیقین و ملأ اعلىٰ؛ [اگر] یک قدم برداریم.»
امام خامنه‌ای در پایان، حرکت به سمت خدا را در ماه مبارک رمضان، آسان‌تر از همیشه عنوان فرموده و در این‌ زمینه بیان می‌دارند: «از آن طرف هم همین‌ جور [است]. آن لحظه‌اى که ما به خواهش نفْسمان گوش می‌دهیم، عملى که انسان را از خداى متعال دور می‌کند ــ العیاذبالله‌ ــ انجام می‌دهیم، در آن لحظه از آن جادّه پا را گذاشته‌ایم به این جادّه‌اى که ما را به طرف پایین می‌برد. در آن لحظه‌اى که انسان تصمیم می‌گیرد که بر خلاف اهواء خود حرکت کند و با این خودخواهى، با این غرور، با این تبعیّت از شیطان نفْس و هواى نفسانى مخالفت کند ــ که امام بزرگوار ما دائماً در طول این ده سال و اندى، ما را از آن بر حذر می‌داشتند و در همه‌ى قضایا به همه‌ى ما، به همه‌ى ملّت ایران، از جمله به ما مسئولین می‌گفتند که مواظب باشید اسیر آن نشوید(10) ــ همان لحظه از این مسافت قریب که «وَ اَنَّ الرّاحِلَ اِلَیکَ قَریبُ المَسافَه»، پا را گذاشته‌ایم در آن جادّه و می‌رویم به سمت بالا؛ و این در ماه رمضان امکان‌پذیر است؛ در ماه رمضان آسان‌تر از همیشه است. »
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803331/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیم کارداشیان در آستانه ازدواج چهارم

مجمع تشخیص مصلحت سال آینده پالرمو و CFT را بررسی می‌کند/ FATF در دستور کار نیست

پزشکیان: ترامپ و کشورهای اروپایی شاید بتوانند من را بزنند اما مردم ما را نمی‌توانند بزنند

قیمت نقره امروز شنبه 25 اسفند 1403

دستگیری سارقان 60 میلیارد ریالی احشام در پارس‌آباد

واکنش کنفدراسیون بوکس آسیا به برگزاری تورنمنت پوریای ولی

کاراجرایی شهرک صنعتی، تخصصی مس سال آینده آغاز می‌شود

واکنش ها به حذف نام شهید رحمتی در افتتاح آزادراه مراغه - هشترود

برگزاری جلسه سیاستگذاری و برنامه ریزی روز جهانی قدس با حضور امام جمعه تبریز

مالک تلگرام سرانجام با حکم دادگاه پاریس را ترک کرد

متفکر آزاد: شهید مالک رحمتی در دل مردم جای دارد /لزوم برخورد جدی با عواملی که در مراسم افتتاح بزرگراه مراغه هشترود کج‌سلیقگی کردند+فیلم

یونایتدها رسم رفاقت را به جا آوردند: تبریک به رشفورد

وضعیت کنونی تبریز با شأن مردم فاصله دارد/ پیش بینی جذب 4000 میلیارد تومان سرمایه گذاری

رسانه غربی: دوروف "موسس تلگرام" فرانسه را ترک کرد

خبرگزاری فرانسه: «دوروف» فرانسه را ترک کرد

پاول دوروف فرانسه را ترک کرد

تا سه نشه، بازی نشه!

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با امام خامنه‌ای

موسس تلگرام آزاد شد و از فرانسه رفت

تصاویر/ مراسم گرامیداشت شهدای عملیات بدر و خیبر در تبریز

رهبر انقلاب با شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی دیدار کردند + تصاویر

هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی آذربایجان شرقی و اردبیل منصوب شد

منطقه ویژه مرزی مشترک با ترکیه راه‌اندازی می‌شود

آذربایجان قهرمان زیر 23 ساله‌های اروپا شد؛ قدرتنمایی دوباره روس‌ها با دشت طلایی

فرار متهم با مرگش پایان یافت

طرح راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه روی میز

28 دستگاه آذربایجان شرقی برای رزمایش نوروزی آماده می‌شوند

وزیر راه از راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه خبرداد

فرمانده سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت

تداوم جو نسبی پایدار در آذربایجان شرقی

فرمانده کل سپاه : به هر تهدیدی به کوبنده ترین شکل ممکن پاسخ می دهیم

کشف و جمع آوری 23 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است

سفر در زمان؛ «آهو خردمند، ابی و شاهرخ» در دهه 50

سفر در زمان؛ «گوگوش در ایتالیا» در سال 50؛ تهمینه میلانی در جوانی

«درسا» سریال بزنگاه مهاجرت کرد

دورهمی بازیگران سریال «عشق ممنوع» بعد از 17 سال

استایل جالب حامد کمیلی در اکران خصوصی سریال بلیط یک طرفه

تصویری از دوران نوجوانی رضا ایرانمنش بازیگر سریال ستایش در جبهه جنگ

هوتن شکیبا در جمع کودکان کار با رقص معروفش و بازی فوتبال/ ویدئو

«خاله سارا» مجری برنامه کودک در کنار مجریان قدیمی

چهره جدید بهنوش بختیاری در سریال منوچهر هادی

پیش‌بینی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در آذربایجان‌شرقی

استاندار: مجمع مشورتی خیّران آذربایجان‌ شرقی تشکیل می‌شود

خدمات امداد نوروزی در آذربایجان‌شرقی با 3 تیم واکنش سریع و یک گروه پهپادی

شهرداری مراغه برای جلوگیری از ورود زباله به صوفی‌چای چه اقدامی آغاز کرد؟

درگیری خیابانی در بناب رنگ خون گرفت

سقوط متهم از ارتفاع و فوت در تبریز

پرونده‌های اموال تملیکی سریع تعیین تکلیف شود

اجرای برترین بیت باکسرهای کشور برای اولین بار درجزیره کیش